Gizlilik Politikası

Ödeme sitesinde yer alan her türlü metin, görsel, tablo ve grafikler, bu konularda hizmet alınan üçüncü kişi kuruluşlardan temin edilmiş olup, ERASLAN OKULU tarafından herhangi bir maddi menfaat temin edilmeksizin genel anlamda bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Internet sitemizde yer alan tüm içeriklerin doğruluğu tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir.

Bu nedenle bu internet sitesinde yer alan içeriklerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu içeriklere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak doğrudan veya dolaylı her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan dolay ERASLAN OKULU sorumlu tutulamaz.